Tulevaisuuskehräämön tulevat tapahtumat ja työpajat

Tulevaisuuden taitoja tässä ja nyt -verkkotapahtuma 4.4.2022 jatkot.

Katso videoilta Olli-Pekka Heinonen ja Terhi Takanen

Tulevaisuuden taitojen merkitys työssä video

Tulevaisuuden taidot ja emergentti oppiminen video

Pysähtymisen tärkeys työssä video

Tule mukaan maksuttomaan dialogipiiriin – lue lisää tästä

Tule mukaan Tulevaisuuden taitoja tässä ja nyt -vaelluspiiriin – 8 viikon harjoittamisohjelma alkaa – lue tästä lisää

Tulevaisuuden taitoja tässä ja nyt -työpajat tiimeille 

Miten rakentaa tulevaisuuden taitoja tässä ja nyt? Millaisia taitoja tarvitaan tulevaisuudessa? Miten työn tekemisen tapoja voi uudistaa tulevaisuudesta käsin?

Uudistuminen työssä tapahtuu vain meidän ihmisten avulla. Me olemme tulevaisuuden tekijöitä. Hybridityön ajassa tarvitaan kohtaamisia synnyttäviä, yhdessä luotuja, joustavia käytänteitä, mahdollistavia rakenteita ja toimintamalleja, jotka tukevat ja vaikuttavat:

  • sisäiseen uudistumiseen
  • merkitykselliseen ja vaikuttavaan toimintaan,
  • työhyvinvointiin ja voimavaroihin,
  • yhteisölliseen kasvuun,
  • antoisiin asiakaskokemuksiin,
  • työtyytyväisyyteen,
  • innovaatioihin ja sitä kautta kestäviin tuloksiin.

Tulevaisuuden osaaminen ei löydy tulevaisuuden taitolistauksista, vaan se tehdään yhdessä tässä ja nyt. Työn arjessa, uudelleenmuotoilussa. Haluatko sinäkin/organisaatiosi olla luomassa tulevaisuuden metataitoja? Työpajan voi toteuttaa etänä 4-5 tunnin tapahtumana, sovi keskusteluaika terhi.takanen@cocreators.fi

Tulevaisuuskehräämön palvelumuotoiluprosessi

Tulevaisuuskehräämössä tutkimme, miten voimme luoda yhdessä kestävästi tulevaisuutta. Mistä arvoista käsin tahdon rakentaa tätä hetkeä, ja samalla tulevaisuutta? Kehräämö auttaa pysähtymään, kuuntelemaan syvempiä arvojasi, kehräämään sitä kultaista lankaa, joka määrittää sinun ja meidän yhteistä tulevaisuuttamme. Tulevaisuuskehräämössä yrittäjien ja yhteisöjen ideat konkretisoituvat palveluiksi tulevaisuuskompassityöskentelyjen ja yhteiskehittelyn kautta yhdessäluomisen otteella.

Helposti ja kevyesti innovoimaan – Business Finland -innovaatioseteli sinun pienyrityksellesi 5 000 € + alv 24%

Haluatko Business Finland -innovaatiosetelin innovatiivisen kansainvälistymiseen tähtäävän palvelusi tuotteistamiseen yhdessäluovalla palvelumuotoilulla? Onko sinulla jokin uusi palveluidea, jonka haluaisit saattaa maailmaan yhdessä asiakkaiden kanssa kokeillen? Kaipaako palvelustrategiasi ja tuotteesi mahdollistavaa muotoilua arvoista käsin?

CoCreators Oy on toteuttanut kymmeniä innovaatiohankkeita, ja toimii BF:n partnerina. Yhden sivun ajatuksella tehty hakemus riittää usein saamaan tämän 4 000 € + alv 24% innovaatiosetelin, ja omavastuuosuudeksi jää vain 1000 € + alv 24%.