Uusia palveluinnovaatioita ja tapahtumia

Tulevaisuuden taitoja yhdessäluoden -projekti starttaa marraskuussa.

Olemme saaneet Työsuojelurahastosta rahoituksen tuotteistushankkeelle, jossa kehitämme kolmen asiantuntijaorganisaation kanssa yhdessä tekemisen ja yhdessäluomisen taitoja muuttuvan työelämän tarpeisiin.

Projektissa Tulevaisuuden taitoja yhdessäluoden, keskitymme oman ja yhteisen työn tuunaamiseen, työn tekemisen tapoihin ja tulevaisuuden taitojen vahvistamiseen.

Uudistuminen työpaikoilla tapahtuu vain ihmisten avulla. Organisaatioissa ja tiimeissä tarvitaan yhä enemmän yhdessä luotuja, joustavia käytänteitä, mahdollistavia rakenteita ja toimintamalleja, jotka tukevat ja vaikuttavat:

  • mielekkääseen toimintaan,
  • työhyvinvointiin,
  • johtamiseen
  • kasvuun,
  • asiakaskokemuksiin,
  • työtyytyväisyyteen,
  • innovaatioihin ja
  • regeneratiiviseen kehitykseen ja sitä kautta tulokseen.

Tulevaisuuden osaaminen ja yhdessä tekeminen kiinnostaa yhä useampaa organisaatiota. Haluatko sinäkin/organisaatiosi olla luomassa tulevaisuuden metataitoja?

 

Tulevaisuuden taitoja ja työntuunausta yhdessäluomisen voimapakalla

Haemme nyt kehittäjiä ja tiimejä sekä organisaatioita, jotka haluavat tuunata työtään luoden tulevaisuutta tässä ja nyt. Me olemme kaikki tulevaisuuden tekijöitä, ja meitä tarvitaan tässä ja nyt. Yhdessäluomisen voimapakka on työn tuunauksen ja taitojen väline, joka rakentuu toimintaympäristönsä ja toimijoiden ehdoilla.

 

Tulevaisuuden kehräämö

Tulevaisuuden kehräämössä kuuntelemme, mikä kutsuu sinua ja mikä on sinun suuri tehtäväsi tässä maailmassa yhdessä toisten kanssa. Kehräämö auttaa pysähtymään, kuuntelemaan sydämesi arvoja, kehräämään sitä kultaista lankaa, joka määrittää sinun tulevaisuuttasi. Siellä ideasi konkretisoituvat palveluiksi, joissa heijastuu se millaista maailmaa haluat luoda arvoista käsin.

 

Helposti ja kevyesti innovoimaan – Business Finland -innovaatioseteli sinun yrityksellesi 5 000 € + alv

Haluatko Business Finland -innovaatiosetelin innovatiivisen kansainvälistymiseen tähtäävän palvelusi tuotteistamiseen yhdessäluovalla palvelumuotoilulla? Onko sinulla jokin uusi palveluidea, jonka haluaisit saattaa maailmaan yhdessä asiakkaiden kanssa kokeillen? Kaipaako palvelustrategiasi ja tuotteesi mahdollistavaa muotoilua arvoista käsin?

 

Tilaisuuksia yhdessäluovan taideympäristön innoittamana

Voimme rakentaa havahduttavan, tunteita ja ajatuksia herättävän ympäristön tilaisuudellesi isoista maalaussarjoista. Esim. yli kahden metrin kokoiset Portti-teokset kutsuvat reflektoimaan omaa työtä, työhyvinvointia, johtajuutta, trendejä ja muutostuulia – tavalla joka räätälöidään teidän tarpeisiin. Voimme myös tulla ohjaamaan työpajoja, joissa osallistujat pääsevät eri taidemuotojen (liikkeen, maalauksen, savesta muotoilun, musiikin yms.) kautta yhdessäluomaan.